Κατά τη διαμονή σας έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε πολλές και διαφορετικές παραλίες του νησιού.

 • Η παραλία Άπελλα είναι η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Η παραλία περιστοιχίζεται από ψηλά βουνά, απότομoυς γκρεμούς, γιγαντιαίους βράχους και πεύκα τα οποία προσφέρουν σκιά στους επισκέπτες. Τα Άπελλα είναι μία από τις καλύτερες παραλίες της Καρπάθου για κατάδυση και κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα.
 • Η παραλία Αχάτα βρίσκεται ανάμεσα στην Κυρά Παναγιά και τα Πηγάδια στην Ανατολική πλευρά της Καρπάθου. Η παραλία βρίσκεται σε μία κοιλάδα η οποία περιβάλλεται από βράχια και δέντρα. Είναι μία ήσυχη παραλία με λευκό βότσαλο και άμμο. Το νερό στη θάλασσα έχει ένα εκπληκτικό σμαραγδί -πρασινωπό χρώμα. Μέσα στη θάλασσα υπάρχει ένας μεγάλος βράχος, ιδανικός για βουτιές και εξερεύνηση με μάσκα και αναπνευστήρα. Διάφορες σπηλιές τριγύρω προσφέρουν επίσης μοναδική ευκαιρία για κολύμπι και εξερεύνηση.
 • Άλλες γνωστές παραλίες της Καρπάθου είναι η Αμμοπή, ο Λευκός, ο Διακόφτης, το κοχύλι ή Χριστού Πηγάδι, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Μηνάς και πολλές ακόμη για όλα τα γούστα.
  Παραλία Κάτω Λάκος στην Κάρπαθο
  Παραλία Κάτω Λάκος στην Κάρπαθο
  Παραλία Άγιος Μηνάς στην Κάρπαθο
  Παραλία Άγιος Μηνάς στην Κάρπαθο
  Παραλία Κυρα Παναγιά στην Κάρπαθο
  Παραλία Κυρα Παναγιά στην Κάρπαθο
 • Για τους λάτρεις του σερφ οι παραλίες κοντά στο αεροδρόμιο στη Νότια πλευρά του νησιού είναι ιδανικές. Στην παραλία Μακρύς Γιαλός ή Chicken Bay υπάρχει το Karpathos Surf Club όπου μπορείτε να νοικιάσετε σανίδα ή άλλον εξοπλισμό σερφ και να παρακολουθήσετε μαθήματα σερφ. Στην περιοχής Αφιάρτης φιλοξενείται από το 2006 το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας ιστιοσανίδας.
Call Now Button